Ga naar hoofdinhoud
In 2024 helaas geen editie!

Historisch hotel

Het Golfhotel in Madonna di Campiglio ligt op de pas Campo Carlo Magno. Het is een historisch verblijf met volop charme. Het hotel is gebouwd in 1895 als een jachtslot voor Fransz Jozef van het Habsburger Hof. Het was de favoriete vakantiebestemming voor Fransz Josef en prinses Sissi. De naam Golfhotel stamt van 1924, het jaar van de aanleg van een van de eerste golfbanen in Italie, ontworpen door Henry Cotton. Het golfhotel is een ideale bestemming voor degene die de Dolomieten willen ontdekken.

109 luxe kamers

Het Golfhotel heeft 109 kamers, ontworpen om de meest veeleisende gasten naar hun zin te maken. In het verleden is een nieuwe vleugel tegen het oude hotel aangebouwd. Inmiddels zijn alle kamers gerenoveerd en voldoen aan alle eisen. Het heeft een uitstekend restaurant, een gezellige bar en een moderne spa met sauna en binnen zwembad met een panoramisch uitzicht op de bergen.

150 km ski afdalingen

Voor het hotel, ligt de skiweide en beginnen de liften naar een groot skigebied van ruim 150 km afdalingen. De skipassen geven toegang tot het hele gebied. In het hotel is elke dag een skileraar aanwezig voor het bespreken van privé of groepslessen. Ook is het mogelijk om individueel of als groep een gids mee te nemen. Het hotel beschikt over een eigen busje, dat elk half uur naar het centrum van Madonna di Campiglio rijdt en weer terug.

Plattegrond madonna di campiglio skigebied

Back To Top