Ga naar hoofdinhoud
In 2024 helaas geen editie!

COVID-19

lees hier onze gunstige Covid-19 voorwaarden

We volgen de actuele richtlijnen en adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken omtrent het reisadvies naar Italië. Vooralsnog is er geen aanleiding de plannen met betrekking tot de reis aan te passen. Tevens houdt het hotel ons op de hoogte van wijzigingen met betrekking tot de COVID-19 maatregelen/beperkingen in Italië.

Moeten we vanwege COVID-19  de reis annuleren, zijn hiervoor afspraken gemaakt met de hotelaccommodatie.

Bij een noodgedwongen verplaatsing van de cursus naar een latere datum blijft uw inschrijving gehandhaafd. Mocht u toch besluiten om dan uw deelname door te halen, krijgt u in dat geval het cursusgeld minus €100 administratiekosten geretourneerd.

Annuleringsverzekering

Door uw aanmelding is uw inschrijving definitief. Het is daarom verstandig om bij inschrijving tevens een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan heel eenvoudig bij bijvoorbeeld de VVAA. Dit moet wel binnen twee weken na inschrijving gebeuren.

Accommodatie

De accommodatie hanteert een zeer coulant annuleringsbeleid in geval van Corona. Lees hier alle details.

Reisadvies

Voor de actuele situatie en maatregelen rondom het coronavirus in Italië, raden wij aan om te kijken op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Tip! het Ministerie van Buitenlandse zaken heeft ook een app met actuele reisadviezen en informatie. Download de “reisapp” hier voor Android en hier voor IOS.

Ga direct na de website
Back To Top