skip to Main Content

Sprekers Sprekers
Erik Schut

tandarts-implantoloog/ restauratief tandarts NVVRT/ European Specialist in Prosthodontics

Orthomoleculair klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog (kPNI) therapeut Erik Schut heeft al meer dan 30 jaren ervaring in de gezondheidszorg.

In 1985 is hij begonnen als fysiotherapeut waarna hij Acupunctuur en Chinese geneeskunde is gaan studeren, gevolgd door de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie.

Tevens heeft hij zijn bachelor filosofie en theologie gehaald en heeft hij 3 jaren de opleiding tot osteopaat gevolgd.

Al deze opgedane kennis en inzichten gebruikt hij in het centrum voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie in Tilburg en praktijk voor orthomoleculaire kPNI therapie en acupunctuur waarvan hij de eigenaar is. In zijn praktijk behandelt hij vooral mensen met chronische en vaak onbegrepen klachten. Hierbij wordt zijn kennis van het immuunsysteem, pijn, het endocriene systeem en het bewegingsapparaat toegepast en de samenhang van verschillende lichamelijk processen in kaart gebracht.

Naast zijn eigen praktijkwerkzaamheden heeft Erik Schut tot juli 2021 gedoceerd als docent orthomoleculair therapeut Natura Foundation en kPNI opleiding.

In het heden past hij zijn expertise toe door o.a. docent te zijn bij de Stichting Orthomoleculaire Health Foundation en trainer fysieke en mentale weerbaarheid oa bij Dienst Justitiele Inrichtingen en Politie. Tevens is hij expert kPNI bij “Your Brain Balance” en docent Brain Balance Coach, trainer/docent bij “Karma Dental Philosophy” en adviseur/trainer bij “De Cortisol Manager”. Als gastspreker wordt hij vaak gevraagd bij Vitortho, Energetica Natura en Pharma Nord-en Heel.

Willemijn Haak

Willemijn Haak heeft na haar studie in Groningen de drie-jarige opleiding CEPCD bij Peter Thoolen en Jan Smeekens afgerond. Tijdens deze opleiding is haar liefde en passie voor restauratieve tandheelkunde ontstaan. Zoals ze zelf aangeeft  ” de opleiding neemt je mee in alle omliggende facetten van de tandheelkunde “. De opleiding heeft haar geleerd om af en toe een stap terug te doen en beschouwend te zijn naarlu de oorzaak van bijvoorbeeld gebroken gebitselementen, gebroken bruggen en (extreme) slijtage. Mede door de uitgebreidheid van de opleiding is Willemijn ook chirurgisch en orthodontisch onderlegd.

Willemijn werkt momenteel in Katwijk en Den Haag als algemeen practicus en tandarts met affiniteit  voor restauratieve tandheelkunde en geeft regelmatig lezingen door het hele land.

Back To Top