skip to Main Content

Reisopties

Madonna di Campiglio is goed met de auto bereikbaar, de afstand Utrecht-Madonna is ongeveer 1150 km.  Er zijn ook mogelijkheden om naar Milaan (Bergamo) of Milaan (Malpensa) te vliegen.

Milaan (Malpensa)

Vanuit Milaan malpensa zijn er verschillende maatschappijen die vliegen naar verschillende bestemmingen in Nederland en buurlanden. Indien gewenst kan er vanaf het vliegveld een transfer naar het hotel worden geregeld.

Amsterdam

Eindhoven

Brussel

Dusseldorf

Milaan (Bergamo)

Vanuit Milaan Bergamo zijn er verschillende maatschappijen die vliegen naar verschillende bestemmingen in Nederland en buurlanden. Indien gewenst kan er vanaf het vliegveld een transfer naar het hotel worden geregeld.

Eindhoven

Brussel

Keulen

Het arrangement loopt dit jaar van zondag 16 januari tot zondag 23 januari 2021. Dit is een packagedeal met het hotelmanagement inclusief vele extra’s. Eerder vertrekken levert ook geen reductie op. Wie al op vrijdag of zaterdag wil aankomen moet wel een extra overnachting bijboeken. Dat kan via ons. Wij hebben een aantal kamers in optie. Dit dus graag op het inschrijfformulier aangeven.

Back To Top